Kontrol af identitetstyveri

Dit telefonnummer er dit id i bankapps, netbutikker og sociale medier. Hvis nogen anskaffer data knyttet til dit telefonnummer, kan de nemt efterligne dig – og for eksempel få et lån i dit navn.

Kontrol af identitetstyveri-komponenten kontrollerer dit telefonnummer mod lækagedatabaser. Efter at have kørt kontrollen, vil vi vise alle steder, hvor du har konti med dette telefonnummer, og hvor datalækket stammer fra. Vi vil også vise de kategorier af data, der blev lækket, og rådgive dig om, hvad du kan gøre ved lækagen. Ud over dit eget telefonnummer, kan du også kontrollere telefonnumre på dine familiemedlemmer. Alle telefonnumre, som du tilføjer, vil blive kontrolleret regelmæssigt, og hvis der opdages nye lækager, vil du modtage en notifikation på din enhed.

Sådan kontrollerer du et telefonnummer for lækager:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Identitet afsnittet.
  3. I vinduet Kontrol af identitetstyveri skal du klikke på knappen Kontrollér.
  4. Dette åbner et vindue; i det vindue skal du indtaste dit telefonnummer og klikke Kontrollér nu.

Dette åbner et vindue med vilkår og betingelser for behandling af personlige oplysninger.

5. Hvis du accepterer vilkårene og betingelserne for behandling af personlige oplysninger, skal du klikke Acceptér.

Resultaterne af kontrollen vises i vinduet Kontrol af identitetstyveri.

Når du har tilføjet et telefonnummer, vil det blive kontrolleret regelmæssigt, og du vil modtage meddelelser om resultaterne af kontrollen.

6. Hvis du ikke ønsker, at et telefonnummer skal kontrolleres regelmæssigt, skal du fjerne det fra listen ved at klikke Slet enhed.

Når der søges efter datalæk fra konti knyttet til et telefonnummer, behandles følgende oplysninger: del af det hashkrypterede telefonnummer, id på din ansøgning i rettighedshaverens systemer, fuld version af ansøgningen.